fbpx

Skin Q

Waarom kiest Skin Q voor ZO® Skin Health?

Zo® Skin Health is ontwikkeld door de
wereldberoemde dermatoloog Dr. Zein Obagi.

Anders dan traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten werkt ZO® Skin Health op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden.


Het ZO® Skin Health gamma helpt om optimale huidgezondheid te creëren door meerdere ‘lagen’ retinol, anti-oxidanten, peptiden en vitamines aan te brengen, om zo het herstel van de huid te versnellen en de huid te verbeteren.


Op korte en lange termijn zullen zichtbare verbeteringen te zien zijn in rimpels en lijntjes, donkere (ouderdoms-)vlekken, huidtoon, structuur, stevigheid en elasticiteit. Door goede en langdurige aanpak wordt huidveroudering verder tegengegaan met een gezondere huid als resultaat. 

Een gezonde huid is een actieve huid. Huidcellen die actief zijn, vernieuwen zich steeds en geven huidveroudering geen kans. ZO® Skin Health staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten. 

Het verhaal begint met Getting Skin Ready™​

Skin-Q-Rekem-Huidverbetering-Lanaken-SPF-ZO-Skin-Health-Getting-Skin-Ready

Voor alle huidtypes!

Getting Skin Ready™ is een essentiële stap in het voorkomen en behandelen van acné, rode huid, post-inflammatoire hyperpigmentatie, ongelijkmatige huidtoon, vergrote poriën en ruwe, doffe huidtextuur.

Stap 1: Cleanse (reinigen)

Normalisatie van de huid met een voor uw huidtype geschikte cleanser.
Verwijdering van vuil op het huidoppervlak.

Stap 2: Exfoliate (exfoliëren)

Bevordering van de exfoliatie.
Verbetering van de circulatie.
Verbetering van de productpenetratie.
Verwijdering van dode huidcellen.

Stap 3: Tone (afstemmen)

Regulatie van de talgproductie. 
Herstel van de pH.
Verzachting van de droge huid.

Corrigeren & Stimuleren

Met Getting Skin Ready™ is er gewerkt om de structuur te verbeteren en de dofheid te elimineren. Deze specifieke producten verwijderen onzuiverheden, neutraliseren vrije radicalen en voeden de huid met krachtige anti-oxidanten. De penetratie van de huid wordt verbeterd doordat de producten de bovenste laag van dode huidcellen en talg verwijderen, zodat de actieve ingrediënten beter hun werk kunnen doen.

Corrigeren & Stimuleren

Deze producten worden ingezet om pigmentatie, rimpels en fijne lijntjes te verminderen en de collageen- en elastineproductie te stimuleren. Deze actieve producten verbeteren de celfunctie.


De meeste producten bevatten retinol (percentage variëert): dit is het meest actieve ingrediënt om de celvernieuwing te stimuleren en daarmee veroudering tegen te gaan.


Elk product uit het stimulerende gamma heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Wij van Skin Q vinden het dan ook erg belangrijk dit van persoon tot persoon te bekijken, zodat elk individu zijn of haar optimaal resultaat behaalt.

Kalmeren en voeden

Om de huid te verzorgen en te kalmeren nadat de bovenste huidlaag geëxfolieerd is en de krachtige ingrediënten zijn aangebracht, worden producten met kalmerende ingrediënten gebruikt om eventuele irritatie en roodheid te verminderen. Deze kunnen opspelen na het gebruik van retinol en vitamine C in hoge concentraties. De kalmerende producten zorgen ook voor een betere hydratatie van de huid door de voedende ingrediënten.

Deze producten kunnen ook gebruikt worden voor een beter herstel na een andere behandeling in het aangezicht.

Beschermen

Om de huid te beschermen tegen toekomstige schade wordt aangeraden om een UVA/UVB bescherming te gebruiken.