fbpx

Skin Q

ZO® Peeling

Huidcelvernieuwing tot in de kern van elke huidcel

ZO® Restorative Peel 

Puistjes of Rosacea? Restorative peel is jouw perfecte match! Deze milde peeling is geschikt voor iedere huidtype maar heeft een fantastische uitwerking op de acnegevoelige en rosacea huid. De unieke combinatie van alfahydroxyzuren (melkzuur, citroenzuur en amadelzuur) zorgt voor een exfoliatie van het huidoppervlak, waardoor de helderheid, textuur en teint van de huid onmiddellijk wordt verbeterd. En goed nieuws, deze peeling heeft geen downtime, dus jouw huid ziet er onmiddellijk stralend uit! 

ZO® Stimulator Peel

Stimulator Peel is de peeling als je last hebt van pigmentvlekken of een doffe huid wilt omtoveren naar een stralende huid. De peel bestaat uit een combinatie van glycolzuur, citroenzuur en melkzuur en stimuleert de celvernieuwing, wat resulteert in een verheldering van de huid waardoor er een frisse, gezonde uitstraling naar tevoorschijn komt. Daarnaast worden fijne lijntjes en rimpels zichtbaar minder. Je gaat naar buiten met een stralende glow! Zonder downtime! 

ZO® 3 Step Peel

Wil jij het krachtiger aanpakken en jouw huid een complete reset geven? Dan is de 3 Step Peel perfect voor jou. Deze peel maakt gebruik van een mengsel van exfolianten, een 6% concentratie retinol en meervoudig werkzame stoffen om de gezondheid van de huid signifiant te verbeteren en vele tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Het ondersteunt de barrièrefunctie van de huid, verbetert het vermogen van de huid zichzelf te herstellen en te vernieuwen en biedt bescherming van antioxidanten. Op dag drie begint de exfoliatie die tot vijf dagen kan aanhouden. Daarna is jouw huid weer helemaal als nieuw, en geniet je van een prachtige egale en stralende huid.