fbpx

Skin Q

Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Verzending & retour 

Wij bezorgen zo snel mogelijk! Bestelling worden altijd binnen 48u na ontvangst verzonden.
(*met uitzondering van weekend, feest en actiedagen).

Ook wil het weleens voorkomen dat Bpost of POSTNL de bezorger zich niet aan de leveringsperiode houden of tijdens bijzondere dagen het extreem druk hebben.
Zolang je geen mail van ons hebt gekregen, komt de verhindering niet bij ons vandaan.
Je ontvangt een track & trace mail van ons, waar je jouw pakket kan volgen.

Niet tevreden over je aankoop?
Je bestelling is binnengekomen maar je bent toch niet tevreden? Dit gaan we voor je oplossen:
Persoonlijk, professioneel en betrouwbaar advies.
14 dagen bedenktijd na ontvangst van het product.
Een artikel niet werkend of beschadigd bij het uitpakken? Neem contact op met de klantenservice zodat we het voor je kunnen oplossen (telefonisch of per mail).

Meld dit binnen 14 dagen na ontvangst bij onze klantenservice. Hierna heb je 7 dagen de tijd om je product te retourneren. We willen je vragen om dit in originele staat en verpakking te sturen. Dit mag ook bij Skin Q in de kliniek geruild worden. Let wel op, je dient zelf het product op te sturen en je bent als klant verantwoordelijk voor het correct ingeven van de verzendgegevens.

Terugbetaling
Het gehele aankoopbedrag van de geretourneerde product(en) wordt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling terugbetaald op je rekening. Voor de terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht. Wij wachten dan met de terugbetaling totdat alle producten zijn ontvangen of totdat je hebt aangetoond de producten terug te hebben gestuurd.