fbpx

Skin Q

Skin-Q-welkom-hyaluronzuur-profhilo-huidverbetering-kliniek-filler-botox-spierontspanner-Rekem-Lanaken

Spierontspanners, Fillers en
anti-rimpelbehandelingen

Er ouder uitzien dan u in werkelijkheid bent, was misschien leuk toen u een tiener was. Maar op oudere leeftijd kan dat juist buitengewoon frustrerend en vervelend zijn. Er ontstaat een mismatch tussen hoe u zich voelt en hoe u er uitziet.

Met ouder worden verliezen de huid en het gelaat soepelheid, elasticiteit en volume. Als gevolg van de zwaartekracht gaat de huid meer hangen, met rimpels als gevolg.

Bij Skin Q in Rekem (Lanaken) bieden wij je een gamma aan mogelijkheden om je weer fris in je vel te doen voelen. Rekening houdend met de wensen en noden van de klant. Gaan we voor een natuurlijk resultaat, met een mooi en fris, harmonieus gelaat!

Hoe kunnen we u hierbij ondersteunen?

Botuline Toxine A doet behandelde spieren minder samentrekken. Hierdoor kunnen bepaalde rimpels verzachten of verdwijnen. 

De behandeling met o.a. hyaluronzuur zorgt er voor dat het volumetekort wordt aangevuld. Of dat bepaalde zone’s meer geaccentueerd worden.

Een revolutionaire techniek zonder te snijden en kan voor veel zaken gebruikt worden. O.a. ooglidcorrecties en huidverstrakkingen.

Een gezonde huid is een actieve huid. ZO® Skin Health staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten. 

Percutane Collangeen Inductie (PCI). Met fijne naaldjes de dermis aanzetten tot aanmaak van collageen en elastine, en betere opname van actieve ingrediënten.

Persoonlijk intake gesprek 

bij Dr. Guido Heijsters

 • Geheel vrijblijvend
 • Een 1-op-1 gesprek over uw wensen en verwachtingen, waarbij er samen naar een gepaste behandeling gekeken wordt, zoals:
  • Huidverbetering, PRF en bio-remodelling (Profhilo)
  • Spierontspanners en fillers
  • ZO® 3-Step Peel of plasmabehandeling
  • Ooglidcorrecties of andere esthetische behandelingen

Pakket:  Good to see you

 • Uitgebreide huidanalyse met de sQinno® OBSERV 520
 • Intake gesprek 
 • Hoogwaardig startproduct van ZO® Skin Health

Heb je nog vragen?

Wil je een afspraak in plannen?


E-mail naar:

 info@skinq.be

Bel of WhatsApp naar:

 +32 468270798

De merken waarmee wij werken: