fbpx

Skin Q

Spierontspanners

Spierontspanners

Een spierontspanner is een injecteerbaar natuurlijk eiwit, Botuline Toxine A, (waarvan Botox® de meest gekende is), dat de behandelde spieren minder doet samentrekken. Hierdoor kunnen bepaalde rimpels verzachten of verdwijnen.De meest gekende rimpels zijn de fronsrimpels en de kraaienpotjes. Fronsen is een aangeleerde, onbewuste beweging, die heel wat keren per dag wordt uitgevoerd. Het gevolg is dat er verticale lijnen tussen de wenkbrauwen ontstaan. Omdat hierdoor ook de wenkbrauwen naar boven worden getrokken, ontstaat er die boze, wat strenge blik. Een behandeling met spierontspanners is een is een effectieve manier om de lijntjes te laten verdwijnen.

Wist je dat wij ook deze indicaties behandelen bij Skin Q?

  • Kauwspieren bij tandenknarsen (bruxisme)
  • Oksels bij overmatig zweten (hyperhidrose)
  • Migraine en spanningshoofdpijn

Tijdens de behandeling wordt de spierverslapper met een flinterdun naaldje in de huid gebracht. Het duurt ongeveer 2 weken totdat de spierverslapper het maximale zichtbare effect geeft. 

Een behandeling met spierontspanners geeft geen blijvend resultaat. Het effect van de spierontspanner blijft tot ongeveer 6 maanden aanhouden. Na afloop van deze periode kan de behandeling herhaald worden. Indien de behandeling wordt herhaald voordat het effect volledig verdwenen is, zal het effect langer aanhouden door het slapper worden van de spier.

Dr. Guido Heijsters bespreekt jouw specifieke situatie, wensen en doelen eerst tijdens een gratis consultatie. 

De kostenprijs is afhankelijk van het type behandeling. Indien er spierverslappers of fillers gebruikt worden is het ook afhankelijk van de benodigde hoeveelheid product.
Het is door de Orde van Geneesheren van België verboden om prijzen voor behandelingen online te publiceren.  

Neem nu contact op met Skin Q om een afspraak te maken voor de gratis consultatie. Klik hier voor een afspraak.