Skin Q

Dermaplaning

Dermaplaning is een manuele/mechanische behandeling. Door middel van een steriel, voor dermaplaning ontworpen, mesje worden alle dode huidcellen en donsharen verwijderd.

De donshaartjes veranderen niet van structuur door de behandeling en groeien gewoon terug als donshaartjes. Het resultaat: een prachtige gladde, zachte huid die een mooie glow heeft. Ook make-up ziet er prachtig uit na dermaplaning omdat de huid mooi egaal is.

Dermaplaning geeft ook een fantastisch resultaat in combinatie met een HydraFacial™  behandeling. Door eerst de dermaplaning uit te voeren kunnen de hoogwaardige producten van de HydraFacial™ nog dieper en beter hun werk doen: maximaal resultaat gegarandeerd!

  • Vale doffe huid
  • Algehele huidverbetering
  • Vale doffe huid
  • Grove poriën en/of grove huidstructuur
  • Pigmentvlekken
  • Rimpels en lijntjes
  • Onzuiverheden 

! Dermaplaning is niet geschikt bij actieve acné

Dermaplaning is geheel pijnloos en wordt als een ontspannende behandeling ervaren. Bij een dermaplane behandeling wordt de huid vooraf gereinigd, met AHA/BHA skin prep solution ontvet.  Met het speicale Dermaplaning mesje wordt er lichtjes over de huid geschraapt, zonder hierbij de opperhuid te beschadigen.De behandeling wordt afgesloten met een enzympeeling, zodat alle dode huidcellen na afloop volledig zijn verwijderd.

Als je kiest voor de Dermaplaning deluxe behandeling: wordt er na de behandeling een masker van Forlle’d + LED licht toegevoegd aan de behandeling. Na een Dermaplane behandeling worden de hoogwaardige ingrediënten van het masker nog beter opgenomen door de huid en kunnen zo nog dieper en beter hun werk doen.

Direct na de behandeling zal de huid er roze/rood uitzien, dit verdwijnt de eerste uren na de behandeling.

Het advies is om geen afsluitende of irriterende producten gebruiken, dit omdat de producten nu beter worden opgenomen door de huid. Dit is het moment om te starten met huidverbeterende producten als je deze nog niet gebruikt.

Indien gewenst kan er na de Dermaplaning behandeling, camouflage worden aangebracht met een verzorgend en niet-afsluitende werking voor de huid.

Het is belangrijk om de huid na de behandeling goed te beschermen met een zonbescherming met SPF 30 of 50, omdat de huid gevoeliger is voor zonlicht.

Uiteraard groeien de haartjes weer terug en ook de dode huidcellen stapelen zich na verloop van tijd weer op. Doorgaans is er na 4-6 weken een nieuwe behandeling nodig om het resultaat te behouden.

Dermaplaning € 85,-

Dermaplaning Deluxe (masker + LED) € 135,-

Dermaplaning als supplement bij een HydraFacial behandeling + € 50,-