fbpx

Skin Q

Skin-Q-fillers-spierontspanners-rimpelbehandeling-huidverbetering-kliniek-lanaken-rekem

Profhilo®

Profhilo® is puur hyaluronzuur met unieke eigenschappen voor een natuurlijk anti-aging effect.
Profhilo® stimuleert elastine (rekbaarheid), collageen (stevigheid) en onderhuids vet. Hierdoor wordt de huid gelift, gehydrateerd, fijne lijntjes worden verminderd en poriën worden verfijnd.
Het hyaluronzuur activeert het huideigen elastine en collageen. Dit zorgt ervoor dat de huid verbetert, maar het uiterlijk niet veranderd. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen.

Profhilo® is voor iedereen die wil werken aan:

  • De huidkwaliteit te verbeteren 
  • De stevigheid van de huid te optimaliseren
  • Dit kan, buiten het gelaat, ook voor de nek en het decolleté
Profhilo Huidverbetering lifting Skin Q

Bij een Profhilo®behandeling wordt het hyaluronzuur geïnjecteerd. Er worden op 5 plekken per zijde van het gelaat of hals, injecties geplaatst, met 0,2ml hyaluronzuur per injectie. Deze 5 plekken zijn speciaal gekozen, zodat de kans op blauwe plekken zo klein mogelijk is.

Na de eerste behandeling merk je vrijwel direct dat je huid beter gehydrateerd is. Maar het duurt even voordat je resultaat van de huidverbetering en huidverstrakking ziet. Waar je bij andere hyaluronzuurfillers direct effect hebt door de volumewerking, is dat bij Profhilo® Omdat Profhilo® de eigen huidcellen aan het werk zet, duurt het ongeveer één maand na de laatste behandeling voordat je resultaat begint te zien van de structurele huidverbetering. Na een kuur Profhilo® (2 a 3 injecties, met
1 maand interval) heb je ongeveer 12 maanden een zichtbaar mooi resultaat. 

Na de eerste kuur, kun je de Profhilo® behandeling elke 6-12 maanden herhalen. Bij een touch-up behandeling is er vaak slechts één behandeling nodig.

 

Guido Heijsters bespreekt jouw specifieke situatie, wensen en doelen tijdens een gratis consultatie. 
Het is door de Orde van Geneesheren van België verboden om prijzen voor behandelingen online te publiceren.  

Neem nu contact op met Skin Q om een afspraak te maken voor de gratis consultatie of maak direct jouw afspraak voor de Profhilo® behandeling. Klik hier voor een afspraak.