Skin Q

Skin-Q-fillers-spierontspanners-rimpelbehandeling-huidverbetering-kliniek-lanaken-rekem
Profhilo Huidverbetering lifting Skin Q

Profhilo®

Profhilo® is puur hyaluronzuur met unieke eigenschappen voor een natuurlijk anti-aging effect.

Profhilo® stimuleert elastine (rekbaarheid), collageen (stevigheid) en onderhuids vet. Hierdoor wordt de huid gelift, gehydrateerd, fijne lijntjes worden verminderd en poriën worden verfijnd.

Het hyaluronzuur activeert het huideigen elastine en collageen. Dit zorgt ervoor dat de huid verbetert, maar het uiterlijk niet veranderd. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen. 

Profhilo® is voor iedereen die wil werken aan:

  • De huidkwaliteit te verbeteren 
  • De stevigheid van de huid te optimaliseren
  • Dit kan, buiten het gelaat, ook voor de nek en het decolleté

Bij een Profhilo® behandeling wordt het hyaluronzuur geïnjecteerd. Er worden op 5 plekken per zijde van het gelaat of hals, injecties geplaatst, met 0,2ml hyaluronzuur per injectie. Deze 5 plekken zijn speciaal gekozen, zodat de kans op blauwe plekken zo klein mogelijk is.

Profhilo gelaat injectieplek

Na de eerste behandeling merk je vrijwel direct dat je huid beter gehydrateerd is. Maar het duurt even voordat je resultaat van de huidverbetering en huidverstrakking ziet. Waar je bij andere hyaluronzuurfillers direct effect hebt door de volumewerking, is dat bij Profhilo® anders. Omdat Profhilo® de eigen huidcellen aan het werk zet, duurt het ongeveer één maand na de laatste behandeling voordat je resultaat begint te zien van de structurele huidverbetering. Na een kuur Profhilo® (2 a 3 injecties, met 1 maand interval) heb je ongeveer 12 maanden een zichtbaar mooi resultaat. 

Direct na de behandeling kan de behandelde regio wat rood of gezwollen zijn. Koel deze regio met koude kompressen of met een cold pack. We adviseren om de eerste week na de behandeling, de behandelde regio niet bloot te stellen aan intense warmte (sauna etc).

De meest voorkomende bijwerkingen zijn plaatselijk roodheid, zwelling van de huid en er kan een beurs gevoel ontstaan. Er is een kleine kans op blauwe plekken (hematoom). 

De bijverschijnselen verdwijnen in de meeste gevallen binnen 2 tot 7 dagen. Een mogelijke blauwe plek heeft geen nadelig effect op het uiteindelijke resultaat en is vaak gemakkelijk te camoufleren. 

Bij een eerste kuur met Profhilo® zijn er altijd twee tot drie behandelingen nodig, afhankelijk van je huidconditie. Tussen elke behandeling zit een maand interval.

Bij iedereen gaat de natuurlijke veroudering door. Het is daarom goed om de Profhilo® behandeling te herhalen. Na de eerste kuur, kun je de Profhilo® behandeling elke 6-12 maanden herhalen. Bij een touch-up behandeling is er vaak slechts één behandeling nodig.

Dr. Guido Heijsters bespreekt jouw specifieke situatie, wensen en doelen eerst tijdens een gratis consultatie. Pas daarna stellen wij een persoonlijk behandelplan op. 

De kostprijs is afhankelijk van het type behandeling. Indien er spierverslappers of fillers gebruikt worden is het ook afhankelijk van de benodigde hoeveelheid product.
Het is door de Orde van Geneesheren van België verboden om prijzen voor behandelingen online te publiceren.  

Neem nu contact op met Skin Q om een afspraak te maken voor de gratis consultatie. Klik hier voor een afspraak.