fbpx

Skin Q

Over ons

Logo-Skin-Q-new

Sedert 2020

Wie zijn wij?

Ons verhaal begint al z’n 12 jaar geleden. Toen zijn wij gestart met onze krachten samen te bundelen. Samen werken, trouwen en twee zonen rijker. Wij hebben al eens bewezen een goed koppel te zijn. Maar wij hadden nog een droom: iedereen een gezonde droomhuid geven. Want een gezonde droomhuid, zorgt dat jij elke dag straalt vol zelfvertrouwen.
Sedert 2020 is onze droom werkelijkheid geworden: Welkom bij Skin Q.
Een prachtige kliniek in het mooie Rekem (Lanaken) waar wij enkel werken met de nieuwste en best onderbouwde behandelmethoden en -technieken. Samen streven wij naar een optimaal en langdurig resultaat. Met een geavanceerde huidanalyse stemmen wij onze behandelingen en hoogwaardige producten af aan de noden van jouw huid.
Bij ons staan aandacht, cliëntgerichtheid en oog voor detail in een hoog vaandel. Wij streven naar 100% tevredenheid.
Wil jij samen met ons op weg naar jouw droomhuid? Maak dan nu gemakkelijk een afspraak online.
Zaakvoerster & Skin-expert

Seline Siefkes

Seline heeft jaren gewerkt als op de afdeling Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie. Binnen haar functie was haar interesse al snel gewekt voor de esthetische aangezichtschirurgie. In haar functie heeft ze veel ingrepen en operaties mogen begeleiden. Als zaakvoerster van Skin Q past ze al haar opgedane kennis toe in de praktijk.

Skin-Q-welkom-balie-huidverbetering-kliniek-seline-skin-expert
Skin-Q-behandelingen-Dr-Guido-Heijsters
Aangezichtschirurg

Dr. Guido Heijsters

Guido Heijsters is een Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurg, met een voorliefde voor esthetiek van het gelaat, gerichte service, goede communicatie en klantvriendelijkheid.Buiten Skin Q werkt hij voornamelijk in het Ziekenhuis Oost-Limburg te Genk. Binnen Skin Q houdt hij zich exclusief bezig met de esthetiek van het aangezicht dmv de niet-chirurgische behandelingen (spierverslappers, fillers, plasma behandelingen).

Skin-Expert & Hydrafacial specialiste

Julie Thijs

Julie haar grote passie is huidverbetering. Binnen Skin Q zal ze zich vooral bezig houden met de HydraFacial behandelingen & productadvies van ZO® Skin Health.

Julie Thijs Skin Q Rekem Lanaken Schoonheidsspecialiste HydraFacial

Zodat je elke dag straalt vol zelfvertrouwen!

Onze werkwijze:

met aandacht,

cliëntgerichtheid en

oog voor detail, jou een gezonde huid geven.

Dit vinden onze cliënten
van ons: