fbpx

Skin Q

LED licht Celluma Skin Q Rekem

LED therapie

Door veroudering, huidproblemen of -letsels, kunnen huidcellen beschadigd en uitgeput geraken. Onze huid heeft de capaciteit om het licht te absorberen en het te gebruiken als een energiebron om de natuurlijke celprocessen te stimuleren en de genezing te stimulren van binnen naar buiten. Onderzoek heeft aangetoond dat fototherapie: de bloedsomloop kan verhogen, weefselherstel kan versnellen, rimpels kan verminderen, ontstekingen kan verminderen, de teint en rimpels, textuur en helderheid van de huid kan verbeteren en bacteriën die acné veroorzaken kan doden.

Voor iedereen die zijn of haar huid wil verbeteren. Uniek is dat deze fototherapie ideaal is voor de meest gevoelige huid zoals bv. bij acne, ontstekingen, roodheden en rosacea.

Led-therapie is een pijnloze, niet invasieve en relaxerende behandeling zonder hersteltijd (geen roodheid of schilferende huid).

Het wordt ook wel de ‘gezonde zonnebank’ genoemd.

Geen specifieke nazorg is vereist, buiten de gebruikelijke zonnebescherming.

Na slechts één behandeling is er zichtbaar resultaat: de huid is sterk gehydrateerd, elastischer en stralend, daarnaast wordt roodheid en irritatie gekalmeerd.

Voor een langdurige verbetering van het huidbeeld en de gezondheid van de huid is LED therapie in kuurverband aangewezen. Ons advies: twee keer per week voor tenminste vier weken.

  • LED therapie: 25 euro voor behandeling van 30 minuten
  • Na 5 sessies, is de 6e gratis. 

Ook een perfecte toevoeging aan je behandeling!

De kalmerende werking van de LED lampen gaan er voor zorgen dat je na de behandeling nog sneller herstelt, of dat je na de behandeling nog sneller en beter resultaat ziet.

De roodheid na de behandeling is sneller weg in combinatie met LED therapie, zodat je nog minder down-time hebt.

Skin Q LED licht Celluma Rekem Lanaken