Skin Q

De Icoone® laser behandeling is de ultieme technologie in mechanische bindweefselmassage voor lichaam en gezicht.

Icoone® is een drainerende, huidverstevigende en hermodellerende behandeling met zichtbare resultaten. De behandeling is niet pijnlijk. De combinatie van mechanische stimulaties met LED en LASER maakt het mogelijk om de meest hoog haalbare resultaten te bereiken. 

ICOONE® LICHAAMSBEHANDELINGEN:
Verminderen van cellulite, aanpak van vet- en vochtophopingen, verbetering van de bloedcirculatie huidversteviging, liften en omtrekvermindering.

ICOONE® GELAATSBEHANDELINGEN
Complete anti-ging behandeling voor het gezicht dat resulteert in een mooie, gezonde, stralende en verjongde huid. De behandeling activeert je huid en stimuleert de huidverstrakking. Dit resulteert in een verminderde onderkin, vermindering van gezwollen oogleden, een strakkere hals en decolleté.

De icoone® is een niet-chirurgisch en pijnloze behandeling waarbij we gebruik maken van een mechanische bindweefselmassage voor lichaam, gelaat en hals. Dit in combinatie van led 650nm en laser 915nm die mechanische stimulaties veroorzaken. De vetcellen die diep onderhuids liggen absorberen de laser waardoor deze vloeibaar worden.

De celwand wordt doorlaatbaar door het led licht waardoor het vloeibaar vet getransporteerd wordt naar de lever via de bloedvaten. In de lever worden de vloeibare vetten omgezet naar een verbrandingsstof.

Het vrijgemaakte vet wordt extra afgevoerd door de bindweefselmassage, lymfedrainage waardoor deze in het lymfesysteem terecht komen en snel afgevoerd kan worden.
De bindweefselmassage geeft de huid meer zuurstof en voedingsstoffen waardoor de celstofwisseling verbetert. Dit stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Het alveolaire netwerk (het netwerk van bloedvaten en vezels die direct onder de huid) wordt gestimuleerd en zorgt voor versteviging en vermindering van rimpels.

  • Anti-cellulite
  • Anti-aging
  • Countourverbetering
  • Huidversteviging
  • Liften van gezicht & decolleté
  • Therapeutische pijnverlichting

Tijdens de behandeling draag je een bodysuit. De suit krijg je er gratis bij als je kiest voor de kuur van 5 of 10+1 behandelingen. 

Tijdens de behandeling maakt de icoone® laser gebruik van 2 rollen die de huid en het bindweefsel omhoog trekken. Dit wordt als aangenaam ervaren.

Het is aangeraden om zeker 24u na de behandeling voldoende water te drinken,  1,5 tot 2l/ dag.

We starten altijd in kuurverband en de aantal behandelingen is afhankelijk van klacht en doel van de behandeling.

Al na de eerste behandeling ziet en voelt u direct resultaat.

Ideaal is een kuur van 10 sessies verdeeld over 1 of 2 behandelingen per week.

Een onderhoudsbehandeling is nodig om het resultaat te behouden.

1 Focuszone (40min)
5 behandelingen  € 475,-
10 + 1 behandelingen + gratis bodysuit € 950,-

2 Focuszones (60min)
5 behandelingen  € 675,-
10 + 1 behandelingen + gratis bodysuit € 1350,-

3 Focuszones (80min)
5 behandelingen € 875,-
10 + 1 behandelingen + gratis bodysuit € 1750,-

Gelaat, hals & Décolleté 5 behandelingen € 495,-

Gelaat, hals & Décolleté 10 +1 behandelingen € 990,-

Intake Icoone® (30min) Gratis
Bodysuit Icoone® € 30,00