Skin Q

Intense 3D Facelift
Treatment

 (90 min. incl. brow shaping, bindweefselmassage, LED licht en P-Effect Eye Sheet Mask)

Deze behandeling herstelt huidverslapping en zorgt voor betere gelaatscontouren.

Een kuur voorkomt vroegtijdige huidveroudering, verbetert de elasticiteit van de huid, geeft volume en stevigheid, versterkt de hydratatie op dieper huidniveau en herstelt de collageen- en elastinesynthese.

Zelfs na één behandeling is resultaat zichtbaar.

175 euro - 20% = 140 euro!

Intense Treatment With Precious Platinum 

 (90 min. incl. brow shaping, bindweefselmassage, LED licht en P-Effect Eye Sheet Mask)

De behandeling op basis van platinum heeft een sterk anti-oxidant effect en voorkomt huidveroudering door invloed van omgevingsfactoren. 

Het houdt het melanogeneproces onder controle en voorkomt hiermee pigmentvlekken. De huid wordt ontgift, celontsteking wordt vermindert en de negatieve effecten van vrije radicalen worden onder controle gehouden.

175 euro - 20% = 140 euro!

Dit is hoe wij werken:

Vragenlijst

Voor je afspraak krijg je van ons een vragenlijst toegestuurd. De vragen gaan over jouw gezondheid en huidwensen. Op de afspraak wordt deze lijst samen doorgenomen.

Huidanalyse

Een uitgebreide huidanalyse door de huid te onderzoeken en een huidscan te maken. De resultaten worden direct met jou besproken.

Advies op maat

Je krijgt een eerlijk en uitgebreid advies op maat: productadvies, behandeladvies. Maar ook voedings- en leefstijl advies. Dit hangt namelijk allemaal samen en alles aanpakken is essentieel voor een langdurig en optimaal resultaat.

Dit vinden onze cliënten van ons: