fbpx

Skin Q

Hoofdhuid behandelingen

De hoofdhuid behandeling: heb jij last van dunner wordend en beschadigd haar? Beginner er kale plekken te ontstaan?

Wij hebben twee behandelmethodes om jouw hoofdhuid terug gezond te maken. HydraFacial™ Keravive en U225 mesotherapie met PRF.

Een gezonde hoofdhuid is de basis voor gezonder en voller ogend haar!

PRF: de 100% natuurlijke booster
van je huid en haar!

Platelet Rich Fibrin, oftewel (bloed)Plaatjes Rijk Fibrine (PRF), is geheel lichaamseigen en bij uitstek geschikt voor mensen die uitsluitend behandeld willen worden met lichaamseigen of natuurlijk materiaal.

Het fibrine bevat veel groeifactoren. Deze groeifactoren werken het beste bij het activeren van slapende of inactieve haarzakjes. Dit zijn gezonde haarzakjes die in staat zijn om haar te produceren, maar die lange tijd in de rustfase blijven. Het is daarom aan te raden om te starten met PRF bij de vroege tekenen van haarverlies of dunner wordend haar. Het is ook een effectieve methode om tractie alopecia te behandelen. 

 

 

Verschil tussen PRP en PRF:

Op veel plaatsen wordt er gesproken over PRP: Platelet Rich Plasma. Dit is de oudere manier om groeifactoren te winnen, injecteerbare PRF is de meest recente variant met enkele belangrijke voordelen.

Door de lagere centrifugeringsnelheid blijven er bij PRF veel meer cellen in het plasma achter, alsook het eiwit fibrinogeen. Dit PRF plasma bevat dus veel meer bloedplaatjes, witte bloedcellen en stamcellen, die een grotere hoeveelheid groeifactoren, essentieel in weefselherstel, kunnen vrijstellen. Daar de cellen in het PRF vervat zitten in een veel denser fibrine netwerk, worden de groeifactoren slechts geleidelijk vrijgesteld, waardoor ze gedurende een langere tijd kunnen inwerken.

Ook worden er bij bereiding van PRF geen additieven gebruikt (zoals middelen om de stolling tegen te gaan), wat bij PRP wel het geval is. Dus PRF is 100% natuurlijk!

De behandeling: 

PRF wordt gewonnen uit uw eigen bloed, er worden 2-4 buisjes bloed afgenomen (afhankelijk van het te behandelen gebied), wat daarna gecentrifugeerd wordt op lage snelheid. Hierdoor zakken de rode bloedlichaampjes naar de bodem en blijven de bloedplaatjes en de witte bloedcellen die PRF bevatten over, het “rijke” fibrine.

Deze worden geïnjecteerd in de huid, oppervlakkig met mesotherapie (met de U225® injector)  

Aantal behandelingen:

Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld 4 behandelingen in kuurverband nodig (elke 4-6 weken), afhankelijk van de indicatie. Iedere behandeling gaat een boost zijn voor de huid en/of haren. Hoe meer behandelingen, hoe sterker het effect. 

Gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid: HydraFacial Keravive

Deze unieke 3-stappenbehandeling voor de hoofdhuid bestaande uit een klinische behandeling en een spray voor thuisgebruik voor 30 dagen.

HydraFacial Keravive optimaliseert het natuurlijke vermogen van de hoofdhuid om keratine te produceren, stimuleert de bloedvaten en verbetert de microcirculatie. Keravive herstelt de gezondheid van de hoofdhuid met een exclusieve mix van peptiden en groeifactoren van de nieuwste generatie.

Het resultaat? Gezonder, dikker en volumineuzer haar! Een maand na de eerste sessie is verbetering zichtbaar en het haar verbetert tijdens de behandeling om twee maanden na de derde sessie optimaal te worden.

HydraFacial Keravive is ook een ideale voorbereiding op een PRP-behandeling en kan worden opgenomen in een globaal plan voor haarstimulatie en haargroei.

Skin-Q-hoofdhuid-keravive-haargroei-kaalheid-huidverbetering-kliniek

Een behandeling in 3 stappen

De HydraFacial technologie reinigt, exfolieert en stimuleert de hoofdhuid terwijl het Keravive Complex diep hydrateert en voedt met een exclusieve cocktail van peptiden, proteïnen en groeifactoren. De behandeling bestaat uit drie sessies van een uur met een maand interval.

Net als de HydraFacial gezichtsbehandeling wordt het Keravive protocol in drie stappen uitgevoerd.

  1. Reinigen + Exfoliëren

De HydraFacial Vortex (“aspiratie”) technologie en een ontspannende en pijnloze hydratatie verwijderen vuil, talg, dode huid en reinigen de haarfollikels, terwijl ook de bloedsomloop gestimuleerd wordt.

  1. Hydrateren + Voeden

Geoptimaliseerde toepassing van een exclusieve mix van 5 biomimetische groeifactoren en 2 huidproteïnen.

  • Epidermale groeifactor (EGF).
  • Vasculaire endotheliale groeifactor (VEGF).
  • Fibroblasten groeifactor (bFGF).
  • THYMOSIN BETA-4 (thymosine beta – 4).
  1. Opvolging + Optimalisatie

Dagelijks gebruik van HydraFacial Keravive Peptide Complex Spray verbetert de behandeling die in de kliniek wordt uitgevoerd en zorgt voor dagelijkse stimulatie en voeding van zowel de hoofdhuid als de haarfollikels.

De techniek

De HydraFacial Keravive behandeling is ontspannend en volledig pijnloos. Een licht verwarmend gevoel of een lichte jeuk van de hoofdhuid kunnen dezelfde dag nog gevoeld worden.